Dakdekkers zoeken

Dakpannen schade

"Hulp bij schade aan het pannendak"

Ja, stuur mij gratis offertes!
Al 15.000+ mensen voorgegaan

Uw gegevens zijn veilig

De dakdekkerwebsite van NL

 • Dagelijks 70+ vergelijkingen
 • 7 personen vullen het formulier nu in
 • Al 275.000 succesvolle vergelijkingen
 • 93% Beveelt ons aan bij vrienden

Bekend van ...


Dakdekkers acties!

 • Wat kost een dakdekker ...
 • Binnen 1 minuut
 • Unieke aanbiedingen per email
 • 100% gratis en vrijblijvend
 • U ontvangt eenmalig een email

Gegevens Beveiligd!

  Dakpannen schade

  Een afgewaaide dakpan kan een probleem veroorzaken, aangezien dit de waterdichtheid en integriteit van uw dak in gevaar kan brengen. Hier zijn de stappen die u kunt nemen als u te maken hebt met een afgewaaide dakpan:

   

  Veiligheid eerst

  Als er wordt besloten om zelf actie te ondernemen, zorg er dan voor dat u veilig werkt. Gebruik indien nodig geschikte veiligheidsuitrusting en werk bij voorkeur met iemand anders in de buurt.

   

  Direct actie

  Als u ziet dat een dakpan is afgewaaid, probeer dan direct actie te ondernemen om de dakpan weer op zijn plaats te krijgen om verdere schade en lekkages te voorkomen.

   

  Inspecteer de dakpan

  Bekijk de afgewaaide dakpan om te bepalen of deze beschadigd is. Als de dakpan is gebroken, is het raadzaam om deze te vervangen door een nieuwe.

   

  Vervanging of herplaatsing?

   

  ·     Als de dakpan niet beschadigd is, kunt u proberen deze voorzichtig weer op zijn plaats te schuiven. Let erop dat de dakpan correct op de daklatten en de omliggende dakpannen aansluit.

  ·     Als de dakpan is beschadigd, verwijder deze dan voorzichtig en vervang deze door een nieuwe. Bewaar en gebruik reserve-dakpannen als u die heeft.

   

  Stormschade gedekt door verzekering

   

  Of stormschade gedekt wordt door uw verzekering hangt af van het type verzekering dat u heeft en de specifieke voorwaarden van die verzekering. In de meeste gevallen dekt een opstalverzekering schade aan uw woning, inclusief stormschade

   

  Het is belangrijk om uw verzekeraar te raadplegen en uw polisvoorwaarden zorgvuldig door te nemen om precies te begrijpen welke dekking u hebt voor stormschade. Als u twijfels heeft of vragen hebt over uw verzekering, neem dan contact op met uw verzekeringsmaatschappij voor verduidelijking en begeleiding.